Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه از هم‌اکنون باید برای حق بیمه شاغلان صنعت نفت ارزش‌افزوده ایجاد کنیم، گفت: پروژه‌های نیمه‌کاره از جمله ایران ال ان جی در اولویت سامان‌بخشی قرار گرفته است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در نشست شورای پروژه‌های صندوق‌ها در عسلویه اظهار کرد: پروژه‌هایی مانند پتروپالایش کنگان هر کدام به‌مثابه خرمشهرهای‌ست که در صنعت نفت به‌دست توانمند هموطنان ساخته شده است و توسعه داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کارکنان و همکاران شاغل در منطقه عسلویه تشکر و قدردانی ویژه دارم چون شرایط کار کردن در این محل سختی‌های کار در صنعت نفت را به شدت افزایش داده است، یادآوری کرد: فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ در هنگام بازدید از پارس جنوبی که فرمودند کار و فعالیت در صنعت نفت جهاد فی سبیل ا... است، انگیزه‌بخش کارکنان صنعت نفت در همه دوران است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به اینکه حق بیمه شاغلان را باید از هم‌اکنون بدل به ارزش‌افزوده کنیم بنابراین تحقق این هدف از مسیر طرح‌های همچون پتروپالایش کنگان می‌گذرد، تصریح کرد: پتروپالایش کنگان و طرح‌های توسعه‌ای آن افزون بر تحکیم‌بخشی به منابع تأمین کننده نقدینگی برای مستمری و مقرری ماهانه بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت، در توسعه و آبادنی کشور نیز نقش‌آفرین هستند بنابراین در نوع خود این طرح با توجه به ویژگی‌هایی که دارد، الگویی برای توسعه‌ صنعتی است.

برنامه‌ریزی برای صادرات طرح‌های پایین‌دست پتروپالایش کنگان

بیات به بعضی از ویژگی‌های پتروپالایشگاه کنگان اشاره و با بیان اینکه انتقال فناوری، بهره‌مندی از نیروی‌های جوان، ایجاد ارزش افزوده و تحریم‌شکنی در فهرست ویژگی‌های این طرح توسعه‌ای قرار دارد، افزود: از هم‌اکنون برای صادرات محصولات پلیمری طرح‌های پایین‌دست پتروپالایش کنگان برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای نیمه‌تمام در صنعت نفت به دلیل نبود تمرکز کاری شرکت‌ها در حوزه تخصصی آنهاست لذا به شرکت‌های گروه صندوق‌ها تأکید شده است در حوزه تخصصی خود متمرکز شوند، اظهار کرد: با تمرکز بر حوزه تخصصی باید با تولید محصولات منحصربه فرد و با فناوری انحصاری در بازارهای هدف نقش مؤثر ایفا کرد.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت افزود: چسبیندگی بخش بازرگانی به حوزه میدان، تولید و پروژه برای هر دو بخش محدودیت ایجاد می‌کند، بنابراین بخش تولید و توسعه باید بر حوزه میدان، پروژه و تولید متمرکز شود و امور بازرگانی به معنای بازاریابی، فروش و انتقال محصول به بخش‌های تخصصی بازرگانی سپرده شود.

اهمیت تأمین مالی برای شتاب‌بخشی به ایران ال‌ان‌جی

بیات با بیان اینکه پروژه ایران ال‌ان‌جی در فهرست اولویت‌های گروه صندوق‌ها قرار گرفته است، از این‌رو از ورود و جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی و یا به شکل فایناس (تأمین‌مالی) به طرح ایران ال‌ان‌جی استقبال می‌کنیم، گفت: سطح و استاندارد کارهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها باید منطبق با معیارهای بین‌المللی باشد، همچنین پویایی در طرح و پروژه‌ها در شان صندوق بازنشستگی صنعت نفت با قدمتی برابر با ۷۵ سال است.

وی خطاب به شورای پروژه‌های صندوق‌ها گفت : فهرست پروژه‌های افق ۱۴۰۴ را برای اطلاع عموم و بازنشستگان ارجمند صنعت نفت منتشر کنید.

در ابتدای این نشست که ولی‌اله حاجی‌پور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و حمید قادری، مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان نیز حضور داشتند ارشیا انصاری، دبیر شورای عالی پروژه‌ها درباره اقدام‌های انجام شده مربوط به نشست پیشین گزارش داد.

شورای عالی پروژه‌ها دی‌ماه ۱۴۰۰ با هدف پایش مستمر پروژه‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها تشکیل شده است، پروژه‌های صندوق‌ها نیز با توجه به وابستگی ناشی از خوراک به یکدیگر به سه کانون (هاب) عسلویه، ماهشهر و ایلام دسته‌بندی شده‌اند تا هر کدام به شکل متناسب رشد و توسعه یابد.

طرح‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها که از سوی شرکت‌های زیر مجموعه آن اجرا می‌شود، تأمین کننده عمده منابع پرداخت ماهانه مستمری و مقرری بازنشستگان و بازماندگان ارجمند صنعت نفت هستند. از این رو پایش و رصد و افزایش بهره‌وری و توسعه‌ای به هنگام آنها با توجه تعهدات قانونی صندوق‌ها در برابر ذی‌نفعانش ضروری است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات صندوق بازنشستگی صنعت نفت ال ان جی کنگان بازنشستگی صنعت نفت پتروپالایش کنگان ایران ال ان جی سرمایه گذاری صنعت نفت صندوق ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رونق بخشی به واحدهای تولیدی در راستای تحقق شعار سال
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در زنجان شتاب می‌ گیرد
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری