Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه طرح متانول ۲ از پروژه‌های نیمه‌کاره و معطل صنعت پتروشیمی کشور است، گفت: به همت سهامداران و کارکنان پتروشیمی خارک برنامه شتاب‌بخشی به این طرح آغاز می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات پس از بازدید از تأسیسات پتروشیمی خارک در نشست با مدیران این شرکت گفت: صندوق بازنشستگی نفت به عنوان یکی از سهامداران شرکت پتروشیمی خارک نسبت به رشد شاخص‌های بهره‌وری این مجموعه اهتمام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هزینه‌های انجام‌شده و تأخیر در فرآیند تکمیل متانول ۲ پتروشیمی خارک که مربوط به سال‌های گذشته است، ادامه داد: بخشی از کار با ایجاد هزینه انجام شده و منظر اقتصادی سرمایه راکد و غیرمولد ارزیابی می‌شود بنابراین این طرح باید شتاب گیرد و هم‌زمان با توسعه‌ آن اقدام لازم برای تأمین خوراک پایدار انجام شود.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به تکمیل پروژه مخازن ۶۰ هزار تنی متانول دوم پتروشیمی خارک گفت: تجربه‌های کارشناسی و مدیریتی به‌دست‌آمده در پتروشیمی خارک به دیگر نقاط کشور نیز منتقل شده، از این رو این پتروشیمی اثرگذاری تاریخی در صنعت پتروشیمی داشته است.  

بیات ادامه داد: روند فرآیندهای کاری به‌شدت در حال دگرگونی است، از این رو روزآمد کردن دانش برای افزایش بهره‌وری پتروشیمی خارک ضروری است.

وی با اشاره به تأسیسات قدیمی پتروشیمی خارک گفت: نوسازی تأسیسات همسو با بهبود فرآیندها و افزایش بازدهی تولید باید انجام گیرد و ضروری است که با برنامه‌ریزی مدون و به‌کارگیری دانش‌ روزآمد بخش‌های مورد نیاز با در نظر گرفتن مقوله هزینه و فایده اقتصادی بازسازی شود.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت تسلط به دانش فنی را از ویژگی‌هایی مدیران و کارشناسان صنعت نفت و انرژی بیان کرد و گفت: در مجموعه‌هایی مانند پترشیمی خارک، بهره‌مندی از علم تحلیل اقتصاد و آینده‌پژوهی نیز ضروری است، چراکه باید واقعیت‌های فنی و اقتصادی را هم‌زمان تحلیل کرد.

بیات با بیان اینکه تشکیل کارگروه خطرپذیری (ریسک) پیامدهای مثبتی برای پتروشیمی خارک خواهد داشت، ادامه داد: تولید و بازار هر دو دارای شاخص‌های خطرپذیری هستند. از این رو، پیش‌بینی تحولات آینده برای هر دو حوزه بااهمیت است.

وی افزود: آیین‌نامه معاملات نباید دارای مکث باشد، زیرا فرآیند خرید، فروش کالا، خدمات و محصول، کلیدی هستند. تحریم‌ها نیز با لحاظ طبقه‌بندی اطلاعات نباید سبب نبود شفافیت شود، از سوی دیگر، حفظ اطلاعات و اسرار حیاتی سازمان نیز بسیار بااهمیت است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت درباره سرمایه انسانی تأکید کرد: فرآیند جذب و استخدام باید دارای نظام و برنامه باشد و برای هر جذب مراحل آزمون، مصاحبه و طب صنعتی مدنظر قرار گیرد.

بیات ادامه داد: کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی که به‌شدت نسبت به آن حساس هستیم و اهتمام داریم نباید با حقوق و دستمزد منابع انسانی آمیخته شود، زیرا منظور از صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها در حقیقت هزینه‌ها و مصارف غیرکارشناسی، راکد، بدون بهره‌وری و ارزش‌ افزوده است.

وی یادآوری کرد: همه طرح‌ها و برنامه‌های بازدید میدانی برای افزایش توان مالی صندوق بازنشستگی نفت است، زیرا صندوق نفت در تاریخ ۷۵ ساله خود تاکنون ریالی از دولت دریافت نکرده و با تکیه بر منابع خود همه تعهدهای قانونی‌اش را انجام داده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات خارگ صنعت پتروشیمی رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت پتروشیمی خارک هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از برنامه‌ریزی این شرکت برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی در هفت سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید دفتری امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به سابقه فعالیت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بیان کرد: این شرکت با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت‌های داخلی در حال بومی‌سازی همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی است که تاکنون بخش اعظم آن انجام شده و فقط حجم کمی باقی مانده که در حال انجام است.

وی به ارائه هفت لایسنس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به صنعت پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این شرکت بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی را برای هفت سال آینده برنامه‌ریزی کرده است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اظهار امیدواری کرد که با این سامانه، مسیر بومی‌سازی لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تسریع و تسهیل شود.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد
  • بیست هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید