Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه امروز صنعت نفت بهانه‌ای ندارد و همه چیز در اختیارش هست، گفت: صندوق نفت با دارا بودن کارکنان پرتلاش و حرفه‌ای از سرمایه‌گذاری تا توسعه میدان و ساخت تجهیزات در کنار صنعت نفت است.

به گزارش خبرنگار شانا، عبدالحسین بیات امروز (سه‌شنبه، یکم شهریورماه) در آیین رونمایی از تجهیز جدید سرچاهی با فشار کاری ۱۵ هزار پام (پوند بر اینچ مربع) اظهار کرد: ثابت شد که شعار «ما می‌توانیم» در عمل به منصه ظهور رسیده است و نیاز صنعت نفت کشور امروز به‌راحتی در داخل تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تأمین زندگی شرافتمندانه دوره بازنشستگی برای همه کارکنان صنعت نفت مسئولیت سنگین صندوق نفت است، افزود: اگر شاغلان صنعت نفت اطمینان حاصل کنند که در دوره بازنشستگی زندگی شرافتمندانه و خدمات متنوع در حد توان صندوق فراهم است، به‌طور قطع با اطمینان بالا و بازدهی بی‌نظیر کارشان را انجام می‌دهند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ادامه داد: اگر هم‌اکنون کارکنان صنعت نفت شاهد شرایط امن بازنشستگان باشند، این در بازدهی کارکنان بسیار مؤثر است. این معادله امکانپذیر نیست مگر اینکه توان مالی صندوق افزایش یابد.

بیات با اشاره به اینکه در گذشته توان مالی صندوق بیشتر از مسیر کسورات شاغلان تأمین می‌شد که امروز این معادله به هم خورده است، گفت: پارسال ما ۶ هزار میلیارد تومان از مسیر سرمایه‌گذاری و سود در کنار کسورات گذاشته‌ایم تا توانستیم خدمات مورد نظر صندوق را تأمین کنیم؛ امسال نیز ۸.۵ هزار میلیارد تومان.

وی تأکید کرد: برای انجام این مسئولیت سنگین راهی جز بالا بردن فعالیت‌های اقتصادی و افزایش بازدهی نداریم زیرا عمده مشتری و فضای کاری ما به‌دلیل سیاست‌گذاری هیئت امنا، صنعت نفت است.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت در پایان گفت: امروز صنعت نفت بهانه‌ای ندارد و همه چیز در اختیارش هست؛ صندوق نفت با دارا بودن کارکنان پرتلاش و حرفه‌ای از سرمایه‌گذاری تا توسعه میدان و ساخت تجهیزات در کنار صنعت نفت است.

جواد اوجی، وزیر نفت صبح امروز (سه‌شنبه، یکم شهریورماه) از تجهیزات سرچاهی با فشار کاری ۱۵۰۰۰ پوند بر اینچ‌ مربع (PSI) در شهرک صنعتی شمس‌آباد تهران رونمایی کرد.

طراحی، تولید، آزمون و مونتاژ تجهیزات سرچاهی (Well Head) همواره یکی از دغدغه‌های صنعت نفت ایران بود که خوشبختانه با تلاش متخصصان داخلی کشور و حمایت شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و گروه اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت این مهم تحقق یافت.

منبع: شانا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی صنعت نفت عبدالحسین بیات تجهیزات سرچاهی سازندگان داخلی صندوق های بازنشستگی صنعت نفت صنعت نفت صندوق نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید

ساختمان‌های ماژولار به دلیل مزایای بالقوه در کاهش ضایعات، کارایی زمان و مقرون‌به‌صرفه بودن به سرعت در حال افزایش هستند و تاکنون با استقبال بسیاری از سوی کشورهای خاورمیانه و منطقه خلیج فارس، به‌منظور رهایی اقتصاد از وابستگی به نفت، روبه‌رو بوده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ساخت‌وساز ماژولار فرایندی برای ارائه سیستم‌های ساختمانی کارآمد، کنترل‌شده، باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه است که در آن اجزای یک ساختمان به صورت ماژول‌های جدا از هم، دور از محل واقعی خود، در شرایط کنترل‌شده کارخانه، با استفاده از مواد همسان و با رعایت مجموعه‌ای از مقررات ساخته می‌شود. پس از آن ماژول‌های ساخته‌شده به محل اصلی ساختمان منتقل می‌شوند و در ساختار نهایی مونتاژ می‌شوند. ساختمان‌های ماژولار از استانداردهای ساختمانی مشابه با تأسیسات معمولی پیروی می‌کنند و مزایای بالقوه‌ای از نظر کاهش ضایعات، بهره‌وری انرژی، شرایط اضطراری و توسعه سریع دارند که تمایل به استفاده از این روش را در سراسر جهان افزایش می‌دهد.

محبوبیت ساخت‌وساز ماژولار

ساخت‌وساز ماژولار به دلیل کارایی و مقرون‌به‌صرفه بودن، در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است چراکه با افزایش هزینه‌ها و گران‌تر شدن نیروی کار، این روش ساخت‌وساز جایگزین معقولی در جهان به‌سرعت در حال توسعه به شمار می‌آید. استفاده از این روش در آمریکای شمالی و اروپا، در پروژه‌های مسکونی، تجاری و سازمانی روند روبه‌رشدی داشته است و اکنون کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌ویژه چین و هند، با افزایش سریع شهرنشینی و ساخت‌وساز، شاهد رشد قابل‌توجهی در صنعت ماژولار هستند. در اروپا و بریتانیا، ساخت‌وساز ماژولار به سمت پروژه‌های بلندمرتبه و توسعه طرح خریدبه‌اجاره تغییر کرده است که راه‌حلی برای رسیدگی به کمبود مسکن و ارتقای کیفیت ساخت‌وساز تحت زمان‌بندی فشرده است.

در سال‌های اخیر، ساخت‌وساز ماژولار در منطقه خاورمیانه و شورای همکاری کشورهای خلیج فارس (PGCC) نیز برای رفع نیازهای در حال تحول منطقه ظاهر شده است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای شیوه‌های سنتی ساختمان‌سازی شود. جذابیت ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه با برنامه‌های توسعه مشهور مانند طرح ابتکاری چشم‌انداز ۲۰۳۰ در عربستان سعودی، جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر، نمایشگاه ۲۰۲۰ دبی و نمایشگاه آتی ریاض در سال ۲۰۳۰ بیشتر شده است. در واقع، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به‌عنوان بازیگران کلیدی در صنعت ساخت‌وساز ماژولار در این منطقه ظاهر شده‌اند. سرمایه‌گذاری در صنعت ساخت‌وساز ماژولار دائمی در منطقه GCC در سال ۲۰۲۰ به ۲.۹ میلیارد دلار و در سال ۲۰۲۳ به ۳.۴ میلیارد دلار رسید. سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی که در پروژه‌های زیرساختی، گردشگری و توسعه شهری انجام می‌شود، تمایل استفاده از پتانسیل این روش را در سایر بخش‌ها افزایش داده است، زیرا برنامه‌های زمانی پروژه را تسریع می‌کند، هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و از اهداف توسعه پایدار پشتیبانی می‌کند.

دلایل افزایش ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه

یکی از نقاط قوت اصلی ساخت‌وساز ماژولار در خاورمیانه، بهره‌وری زمانی آن به‌ویژه در برآوردن اهداف زمان‌بندی پروژه‌های فشرده است. برای مثال عربستان سعودی، پروژه‌های بزرگ چشم‌انداز ۲۰۳۰ را در زمان‌بندی بسیار سریع پیش برد. به گفته صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان است و سیاست‌های چشم‌انداز ۲۰۳۰ رشد اقتصاد را به سمت ساخت‌وساز سوق می‌دهد تا وابستگی به اقتصاد نفتی این کشور کاهش یابد. با ساخت‌وساز ماژولار، جدول زمانی پروژه‌های سریع قابل دستیابی است، همزمان که کار آماده‌سازی سایت و فونداسیون در محل ساختمان در حال انجام است، اجزای ساختمان در کارخانه ساخته می‌شوند و به این ترتیب زمان اجرای پروژه به طور قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

علاوه بر این، چنین رویکردی باعث افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شود و محدودیت‌های بودجه رایج در منطقه را برطرف می‌کند. چالش کمبود منابع موجود در منطقه با ساخت‌وساز ماژولار تا حد زیادی کمتر می‌شود زیرا ضایعات این فرایند بسیار کمتر از روش‌های سنتی ساخت‌وساز است. همچنین فرایندهای ساختمان‌سازی را ساده می‌کند و در نهایت به توسعه‌دهندگان املاک کمک می‌کند تا ریسک مالی کمتری متقبل شوند و پیش‌بینی دقیق‌تری از هزینه تمام‌شده ساختمان داشته باشند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که منطقه خاورمیانه با ابتکاراتی که برای پیشبرد بهره‌برداری از منابع انرژی پاک، نوآوری در مدیریت پسماند، حفاظت از آب، معماری سبز و پروژه‌های کشاورزی هوشمند و پایدار ارائه داده است، در حال سرمایه‌گذاری در یک تحول پایدار است و تمرکز بر پایداری یکی از ویژگی‌های اصلی ساختمان‌های ماژولار است که با به حداکثر رساندن استفاده از منابع، کاهش ضایعات و اجرای اصول کارآمد انرژی با چشم‌انداز منطقه همسو است و تعهد به آینده‌ای هوشمندتر و سبزتر را تضمین می‌کند.

آینده خاورمیانه

خاورمیانه در آستانه یک انقلاب دیجیتالی است و امیدوار است به مرکزی برای صنایع مبتنی بر فناوری و اقتصادهای دانش‌بنیان تبدیل شود. به گفته مجمع جهانی اقتصاد، شورای همکاری خلیج فارس در موقعیت مناسبی برای انطباق با دنیای دیجیتالی قرار دارد و بسیاری از کشورهای منطقه در حال سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های فناوری و ابتکارات دیجیتال هستند. در همین راستا، ساخت‌وساز ماژولار باعث گسترش نوآوری و پیشرفت فناوری در منطقه می‌شود و راه را برای فراهم کردن یک محیط بادوام‌تر و انعطاف‌پذیرتر هموار می‌کند و با استفاده از ابزارهای طراحی دیجیتال، تولید پیشرفته و فناوری‌های پیش‌ساخته، گامی به سوی آینده فناوری‌محور در منطقه pGCC برمی‌دارد.

کد خبر 751407

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟